GÜLER ŞAHİN

1985 doğumlu Güler ŞAHİN TOKSÖZ Siyavuşpaşa Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tekstil bölümünü tamamlamıştır. 2004-2010 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursu (İSMEK)’te usta öğretici olarak görev yapmıştır.

2011 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü, 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünden onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Yine aynı üniversitede Pedagojik Formasyon ve ardından Aile Danışmanlığı eğitimlerini almıştır.

Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Topkapı Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde “Çocukluk Çağı Travmalarının Psikolojik Dayanıklılık ve Öfke İfade Tarzı ile İlişkisi” konulu tezi ile tamamlayarak yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur.

Oyun Terapisi, Filial Terapi, Çocuk Resimlerinin Psiko-Pedagojik Analizi, Objektif ve Projektif Çocuk Değerlendirme Testleri, Çocuk/Ergen EMDR, Yetişkin EMDR, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile ve Çift Terapisi, Sanat Terapisi, Sınav Kaygısı Danışmanlığı, Attentioner Dikkat Terapisi, Moxo Dikkat Testi, Tercih ve Kariyer Rehberliği, Enneagram Eğitimi, Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi, Dünya ÇAKOP Akademisi Sağlıklı Kimlik İnşası sertifika programlarını tamamlayarak çeşitli danışmanlık merkezlerinde görev almıştır.

Halen çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik seminerler düzenlemekte ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Evli, bir çocuk ve bir kedi annesidir.